Bloggnorge.com // Jeg skal doble min aksjekonto innen ett år.
Start blogg

Status uke 41

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 14. oktober , 2017 kl. 17:35

Rolig uke.

Da er høstferien ferdig, og jeg har lært noen småting angående aksjehandel med mobil-app.

Det funker greit. Var på en liten tur i Oslo noen dager. Prøvde å holde på med litt handel og oppfølging via mobil-appen til Nordnet. Er en grei løsning, men jeg ser at det er lettere å trade via en pc. Der får jeg bedre oversikt over utvikling og nyheter som er av interesse for den aksjen jeg har lyst til å kjøpe. Men, kommer til å fortsette å bruke appen når jeg ikke er ved pc’en.

Denne uka ble ikke helt som jeg hadde håpet – bare usle 2,- kroner i verdiøkning på kontoen. Jeg startet uka med 2 posisjoner, hvor den ene gikk bra og den andre gikk selvsagt i helt motsatt retning. Virket som om denne uka var litt tam med litt lite fart på børsen. Pluss at jeg var bortreist i 3 dager uten tilgang på pc.

På fredag solgte jeg aksjeposten som gikk bra, og gikk all-in i den andre tapende posten. Fikk ned snitt-prisen en god del og har en forventning om at den kryper oppover neste uke. Den ligger allerede nå på et historisk lavt nivå, så jeg har trua på oppgang.

Har en «dag-handels» strategi som går ut på å finne aksjer som ligger lavt og selge disse iløpet av kort tid med mellom 5-10 % fortjeneste. Samtidig må de være billige, eller rettere sagt koste veldig lite.

Her er en oversikt over utviklingen på min Aksjesparekonto.

 

 

 

 

 

Satser og håper at det blir en trivelig utvikling neste uke.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.