Bloggnorge.com // Jeg skal doble min aksjekonto innen ett år.
Start blogg

Status uke 42

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 24. oktober , 2017 kl. 00:00

Status uke 42:

Da er høstferien endelig ferdig, er tilbake på jobb og alt er mer eller mindre som normalt. Var alt for mye som skjedde i helga, så jeg rakk ikke å legge ut oppdatering for uka.

Nå har jeg derimot tida til å gjøre det og status er som følger:

Så nå står kontoverdien på 472,-. Fin økning fra forrige uke. Det går sakte men sikkert framover. En økning på 33,- kroner i verdi.

Hadde et mål om å nå 200,- i oktober. Det målet ser ut til å bli litt vanskelig, men sikter i hvertfall på 100,- i pluss noe som uansett tilsvarer 25% økning. Veldig fornøyd med den utviklingen.

Har satt nesten alt i HUGO denne uka – både skummelt og litt spennende. Skummelt fordi det kan komme en emisjon i firmaet, spennende fordi Hugo Games skal slippe en del spill nå framover.

Tenkte at jeg skulle selge posten nå på 0,43, og investere alt i samme aksje en gang til når / hvis den synker igjen.

Har en salgsordre liggende som jeg håper slår inn i morgen.

Handelsplanen min er enkel, men jeg følger den. Så snart en handel har gått igjennom fra ordreboken, så får jeg varsel på e-post / push. Da logger jeg inn i Nordnet-appen og legger inn salgsordre. Målet er som sagt tidligere – alt mellom 5-10% pr handel er godkjent.

Ble litt kort dette innlegg denne gangen.

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.